Mobile menu button
Programs image #1

Kreativno pisanje: Komedija

Programs image #2

Novinarstvo: novinarstvo i novi mediji

Programs image #3

Primijenjena muzička produkcija

Programs image #4

Informacione tehnologije

Programs image #5

Grafički dizajn i animacija

Close mobile menu
Kritičko razmišljanje Predavači Stipendije Blog Lokacije Programi akademije

O predavaču

Sa impresivnim iskustvom u više od dvije decenije, Orhan je stekao bogato znanje u sektoru finansija, IT-a i marketinga, a zadnjih deset godina primarno se bavi razvojem digitalnih rješenja u platnoj industriji i eCommerce tržištu Bosne i Hercegovine. Također je odgovoran za razvoj kanala plaćanja putem interneta na crnogorskom i makedonskom tržištu.

Njegova pozicija Unit Managera u kompaniji Monri Payments omogućava mu da unapređuje inovativne metode plaćanja i promovira digitalizaciju poslovanja svih kompanija na BH tržištu, kao i na tržištima Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Strast koju ima prema toj misiji čini ga nezaustavljivom silom i prelijeva se i na kolege s kojima radi.

Orhan također obavlja funkciju Predsjednika u eCommerce asocijaciji u BiH, gdje je angažovan na unapređenju digitalne trgovine s ciljem razvoja online tržišta naše zemlje. Njegova stručnost i predanost su neprocjenjivi resursi za eCommerce zajednicu u Bosni i Hercegovini.

Trenutno fokusiran na inovativne načine plaćanja i unapređenje eCommerce poslovanja u Bosni i Hercegovini, Filantropiju, te vitalne inicijative za digitalnu transformaciju na državnom nivou.

Informacijske tehnologije: odgovorno kodiranje
Sesije predavača

Dan 7

Petak, 09.08.2024
14H00
Predavanje
60 min

eCommerce – neiskorišteni potencijali u BiH

Orhan Gazibegović
Evropska kuća kulture i nacionalnih manjina

Orhan će održati predavanje na temu "Sve što trebate znati o eCommerce tržištu". Tokom ovog predavanja, Orhan će dijeliti svoja bogata iskustva i znanja stečena kroz više od dvije decenije rada u sektoru finansija, IT-a i marketinga.

Snake Snake mobile