Mobile menu button
Programs image #1

Kreativno pisanje: Komedija

Programs image #2

Novinarstvo: novinarstvo i novi mediji

Programs image #3

Primijenjena muzička produkcija

Programs image #4

Informacione tehnologije

Programs image #5

Grafički dizajn i animacija

Close mobile menu
Kritičko razmišljanje Predavači Stipendije Blog Lokacije Programi akademije

Univerzitet Burch (IBU)

Francuske revolucije bb, Ilidža, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Direkcije
Međunarodni univerzitet Burch (IBU) je u vlasništvu Stirling Educationa, vodećeg pružatelja prvoklasnog obrazovanja širom svijeta, čiji je korporativni sjedište locirano u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo.

Sa fakultetima inženjeringa, prirodnih i medicinskih nauka, ekonomije i društvenih nauka, te obrazovanja i humanističkih nauka, Međunarodni univerzitet Burch uživa visoki ugled i slijedi 'model preduzetničkog univerziteta'; to jest, podstiče i podržava inovacije, prepoznaje i stvara prilike, te promoviše meke vještine i preduzetnički mindset.
Međunarodni univerzitet Burch naglašava akademski uspjeh te podstiče i inspiriše svoje studente da postanu najbolji što mogu biti. Istovremeno, Međunarodni univerzitet Burch gleda dalje od akademskog postignuća i prema razvoju karaktera, njegujući i razvijajući jake i otporne karaktere koji mogu misliti nezavisno, imati osjećaj za kreativnost i koji će prihvatiti i rješavati probleme.

"Kao organizacija, mi smo orijentisani ka budućnosti i prepoznajemo potrebu za prilagođavanjem u svijetu koji se neprestano mijenja tehnološki. Naš kurikulum je prilagođen tako da sadrži snažan digitalni element, podržan izvrsnim nastavnim planom i programom ICT-a i najnovijom tehnologijom u učionicama. Naša ponuda online i digitalnog nastavnog materijala bila je podvrgnuta testiranju pod najtežim globalnim pandemijskim uvjetima. Izuzetno smo ponosni na ono što smo postigli i što možemo postići u narednim godinama." - Ističu sa Univerziteta Burch u Sarajevu. 

Lokacije

Location image

Helem Nejse Studio

Kobilja glava 35, Sarajevo

Location image

Vila Braun

Alipašina 45, Sarajevo

Location image

CSEC Centar

Gradačačka 114, Sarajevo

Location image

Studio Modra rijeka

Grbavička bb, Sarajevo

Location image

Univerzitet Burch (IBU)

Francuske revolucije bb, Ilidža, Sarajevo

Location image

Evropska kuća kulture i nacionalnih manjina

Patriotske Lige, Sarajevo